Helsedirektoratet har grunnet dagens situasjon gjort at det er mulig/lov for fastleger å gjøre vanlige legetimer om til telefon eller videotimer. Dette betyr at vi har lov til å sykemelde, gjøre medisinendringer og andre legevurderinger elektronisk i den grad det er mulig. Helsedirektoratet har bestemt at en slik legetime vil koste det samme som en vanlig legetime

Hvis du trenger å bli undersøkt eller ta prøver, og dette ikke kan vente, avtaler vi at du kommer på vanlig time slik at du kan bli undersøkt og tatt prøver av. Du skal ikke komme på dette hvis du har hoste, feber eller andre forkjølelses eller luftveisplager.

Hvis du har hoste, feber eller andre forkjølelses eller luftveisplager, og samtidig trenger å bli undersøkt for noe som ikke kan vente, så skal du kontakte Blindleia legesenter på sms slik at vi kan kontakte deg og hvis nødvendig avtale undersøkelse på infeksjonsklinikken som vi har satt opp sammen med kommunen og de andre legekontorene i kommunen på Dovre.

Alle som trenger helsehjelp prøver vi å hjelpe. Har du helt konkrete spørsmål om koronasmitte og infeksjon, kan du først gå inn på:

www.koronasjekk.no og https://helsenorge.no/koronavirus

Det vil dessverre til tider være lenger ventetid enn vanlig på telefon, da det er flere hundre personer som ringer oss hver dag. Ta gjerne kontakt på sms, så kan vi svare deg etterhvert som tiden strekker til. Trenger du akutt hjelp ring 113. Trenger du legetilsyn av oss samme dag må du som vanlig ringe oss.