Bestill time med SMS

Send til 2097:

BLINDLEIA fødselsdato, ditt navn, grad av hast

(Unngå sensitiv informasjon)

Se eksempel

BLINDLEIA 030562 Kari Normann Trenger time for konsultasjon

Normalt to meldinger - bekreftelse og timeavtale.

NB: Tjenesten kan ikke benyttes om man har reservert seg mot kortnummer

Vikarlege Espen Aas har sluttet

9. januar 2020

Vikarlege Espen Aas er sluttet på Blindleia legesenter, da han har fått ny fast legestilling i en annen kommune. Vi takker Dr. Aas for 2 års arbeid hos oss, og ønsker han lykke til videre i legegjerningen.

INFLUENSAVAKSINEN ER KOMMET 2019

21. oktober 2019

Vi har nå fått influensavaksinen i hus. Alle som ønsker vaksinen kan komme til legekontoret uten time og henvende seg i luka mellom klikka 08.15 og 14.30 alle hverdager. Vi har influensavaksinen på lager hos oss. Alle må vente 20 minutter til observasjon på venterommet etter vaksinen er tatt. 
Hvis du er i tvil om du burde ta vaksinen, kan du se folkehelseinstituttets anbefaling på linken nedenfor, eller ta kontakt med sekretærene på legekontoret.

https://fhi.no/sv/influensa/influensavaksine/influensavaksine/ 

 

Terezia Hagen har permisjon til mars 2020

20. oktober 2019

Fastlege Terezia Hagen har permisjon fra oktober 2019-mars 2020. Hun tar da sitt obligatoriske opphold som sykehuslege i 6 måneder, som en del av videreutdanningen for å bli spesialist i allmennmedisin. Vi gleder oss allerede til hun kommer tilbake med ny kunnskap til oss fra Øyeavdelingen i Arendal! Dr.Hagens pasienter blir heldigvis godt ivaretatt av vår gode vikar Dr.Espen Aas, som allerede har vært hos oss i halvannet år. Han kommer til å ha Dr.Hagens kontor mens hun er borte, og kommer primært til å ha ansvar for hennes pasienter. Timebestilling kan gjøres øverst til venstre på denne siden.

Vikarlege Bjørnar Halsør Moen

20. oktober 2019

Bjørnar Halsør Moen har jobbet som vikarlege på Blindleia legesenter fra August 2019. Bjørnar har vært turnuslege på Blindleia legesenter for flere år siden, og har etter dette videreutdannet seg til hudspesialist. Bjørnar har jobbet som hudlege ved hudavdelingen på Haukeland universitetssykehus i flere år, og nå er vi så heldige å nyte godt av hans hudkunnskap, i tillegg til vanlige allmennmedisinske kunnskaper, når han er vikar hos oss 3 dager i uken. De to øvrige dagene jobber han som hudspesialist ved Sørhud hudlegespesialist. Alle våre pasienter kan bestille time hos Bjørnar, da han vikarierer noe for alle de ulike fastlegene. Timebestilling kan gjøres øverst til venstre på denne siden.

Influensavaksine 2019/2020 klar fra 22.oktober!

11. oktober 2019

Influensavaksinen for sesongen 2019/2010 er forsinket i levering fra Folkehelseinstituttet (FHI) til kommunene. Vi får influensavaksiner via Lillesand kommune. Slik det ser ut nå har vi vaksinen klar fra og med 22.oktober! 

Vi gir nøyaktig beskjed her på hjemmesiden så fort vi har mer informasjon om ankomstdato.

Velg selv tidspunkt for din egen legetime!

9. april 2018

Du som har fastlege hos oss kan trykke på "bestill med timebok". Det kan du velge ditt eget tidspunkt for time hos fastlegen og booke denne selv med umiddelbart svar. Du kan velge time hos din fastlege eller vår vikar (Espen Aas). De grønne dagene har ledige timer. Øyeblikkelig hjelp/Hastetimer samme dag må som tidligere ringes inn til resepsjonen.